Mobildiskotek Jylland

Find dit mobildiskotek i Jylland

 

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde musik til din næste fest, derfor har vi samlet danske mobildiskoteker fra Jylland på denne side. Er dit mobildiskotek ikke på denne liste, så læs mere her tilføj din side. 

 

Mobildiskotek Limelight

Limelight er et 'voksent' mobilt diskotek, hvor arrangørerne/værterne ALTID er garanteret en sikker og succesfuld afvikling af arrangementet. Med mere end 25 års erfaring er det Jeres primære garanti for en sikker og kompetent gennemførelse af arrangementet - uanset størrelsen.

 

Erfaren, eksklusiv og kompetent 
De tre nøgleord der karakteriserer os bedst 
Vi tager det personligt 

DJ Peter Caspersen
Voksen DJ med højt humør, stor erfaring og masser af energi. Leverer glad musik, kanon stemning, ømme fødder og en masse glade ansigter på dansegulvet
 

Mobildiskotek Flashzone
Hos mobildiskotek flashzone er det kunden der er i fokus. Derfor gør vi også alt der står i vores magt for at opfylde kundens ønsker - ingen fest er for lille! Vores priser starter fra 1999,- 
Vi tilbyder også udlejning af lyd, lys og DJ Pult.


Diskotek Fly
Område vi dækker: Syd- og midtjylland.
Daniel Peterson tlf: 30538422
Okslundvej 10
6650 Brørup


Mobildiskotek Beatzone
Vi dækker alle små og mellemstore fester i Jylland
 

Soundcore mobildiskotek
Komplet mobildiskotek med DJ, lyd og lys - Trekantsområdet, Vestfyn og Østjylland
 

Mobildiskotek Nightproject
Siden sommeren 2010 har vi specialiseret os i fester for den voksne/modne aldersgruppe. Uanset om jeres arrangement er for de nærmeste venner, eller hele familien, så har vi en flot og stilren løsning. Der kommer en erfaren DJ med både lyd- og lyssetup, og så er I garanteret sprøde toner og dans til langt ud på natten.