DJ Listen

DJ Henrik Novak

“Henrik har været DJ i mere end 25 år og speciale i Bryllupper, Fødselsdage, Firmafester og mange andre “voksenfester”. Henrik har gennem årene spillet på stort set alle forsamlingshuse og lokaler på Sjælland, Lolland, Falster og det sydlige Sverige. Derudover er Henrik tilknyttet Old Irish Pub hvor han ofte er at finde bag pulten på Amager, Frederiksberg, Vesterbrogade, Helsingør….. ligesom pubberne i resten af Danmark af og til får et besøg, ligesom Norge og Finland besøges. 

 

Besøg hjemmesiden på www.henriknovak.dk og få et kvivskarpt tilbud på musikken til din næste fest! 

DJ J. Sejrup

 

… er en DJ med 25 års erfaring og med professionelt udstyr til alle typer af arrangementer. Min erfaring er kommet efter mange år som aktiv musiker og dj. Det har skabt et godt musikkendskab og en god musikforståelse som giver et musikvalg af høj kvalitet.

 

Musikken leveres til alle aldersgrupper, og han er altid klar med de største klassikere og de mest kendte hits lige fra 70’er disco og de fedeste fra 80’erne og 90’erne krydret med nutidens radiohits.

 

Uanset om publikummet er ungt eller mere modent, om det er et bryllup, en fødselsdagsfest, en firmafest, en julefrokost, en byfest, et konfirmations arrangement eller en helt tredje fest, så leveres der en unik dj opgave.

 

Til alle arrangementer bliver lydudstyret specifikt valgt til opgaven.

Der kan efter ønske leveres lys og røgmaskine.

Prisen på DJ opgaven er individuel alt efter festens størrelse og art.

 

 

Kontakt:

Mail: jespersejrup74@gmail.com  – Tlf.: 20745459

Pop/rock deejay – Jeppe