Mobildiskotek Sjælland

Find dit mobildiskotek på Sjælland
 
Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde musik til din næste fest, derfor har vi samlet danske mobildiskoteker fra Sjælland på denne side. Er dit mobildiskotek ikke på denne liste, så læs mere her tilføj din side. 
 

DJ-PLUS+

Musik til det voksne publikum. Jeg skræddersyer musikken efter dine ønsker, med et stort udvalg af musik fra 50’erne til i dag, og har musik med til eventuelle lejlighedssange. Som underholdning kan tilbydes Karaoke med en masse numre. Klik ind på min hjemmeside for at se nærmere.

 
Ønsker du at holde en fest, men ikke har nogen erfaring som hverken DJ eller bartender? Så er barogdj det helt rigtige valg. Deres bartender sørger for en udsøgt cocktailcatering, og deres DJ medbringer lyd, lys og andet udstyr der måtte passe til formålet - og ikke mindst de gode toner! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Søger du landsdækkende mobildiskotek til din næste fest? MusikDJ kan hjælpe med DJ og mobildiskotek.
 
DJ Dux Playhouse
Gør din fest til en succes med DJ Dux. DJ Dux tilbyder alsidige diskoteksløsninger til fair priser. Skal du holde f.eks. bryllup, runde fødselsdage eller private fester, så ring på 51 78 53 44, eller send en mail til info@djdux.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Få en god aften med Dj Lookalikes der kombinerer musik, lys, servering, mad og drikkelse. Musik med lysten til at danse og sætte gang i tingene og lyset som et glimt for sanserne, der giver stemning og fascinerer.
 

Mobilmusik.dk
Mobildiskotek med musik for alle aldre. Priser fra 3500 DK. Vi har 20 års erfaring og ved hvad der skal til for at skabe de rigtige rammer om din fest. Specialister i 80´er og 90´er.

 

Mobildiskotek Disco-Work
Mobildiskotek med Danmarks bedste priser! Vi spiller til alle typer arrangementer.

 

Mobildiskotek LejDJ.dk
LejDJ.dk spiller til alt fra 15 til 1500 mennesker, og har gennem de sidste 6 år specialiceret os i at få gæsterne ud på dansegulvet uanset aldersgruppe.Med hits fra 70’erne, 80’erne og den fedeste nye popmusik kan vi sikre jer masser af mennesker på dansegulvet, så festen bliver en succes!

 

Mobildiskotek NightDay
Hos Mobildiskotek NightDay er det vores mission at gøre enhver særlig lejlighed til en fantastisk oplevelse. I 2 år har vi tilbudt musik og diskoteklys til folk i alle aldre. Område: Sydsjælland og lolland-falster

 

Diskotek All Mixxed Up 
Et mobil diskotek som er en af de mere erfarende Mainstream diskoteker i Danmark, og med 24 år i kufferten indenfor musikbranchen, kan man roligt sige at de kan lidt af hvert. All Mixxed Up er et meget servicemindet diskotek, som går meget op i kundens ønsker, og sørger altid for at kunden får en god oplevelse. De er et af de diskoteker man hurtigt finder ud, af at de kan deres kram og skiller sig ud fra mængderne af andre dj´s.