Mobildiskoteker Sjælland

Eventbureauet barogdj.dk 

Ønsker du at holde en fest, men ikke har nogen erfaring som hverken DJ eller bartender? Så er barogdj det helt rigtige valg. Deres bartender sørger for en udsøgt cocktailcatering, og deres DJ medbringer lyd, lys og andet udstyr der måtte passe til formålet – og ikke mindst de gode toner! 

 

 

 

 

 

Diskotek All Mixxed Up 
Et mobil diskotek som er en af de mere erfarende Mainstream diskoteker i Danmark, og med 24 år i kufferten indenfor musikbranchen, kan man roligt sige at de kan lidt af hvert. All Mixxed Up er et meget servicemindet diskotek, som går meget op i kundens ønsker, og sørger altid for at kunden får en god oplevelse. De er et af de diskoteker man hurtigt finder ud, af at de kan deres kram og skiller sig ud fra mængderne af andre dj´s.

Få en god aften med Dj Lookalikes der kombinerer musik, lys, servering, mad og drikkelse. Musik med lysten til at danse og sætte gang i tingene og lyset som et glimt for sanserne, der giver stemning og fascinerer.
Søger du landsdækkende mobildiskotek til din næste fest? MusikDJ kan hjælpe med DJ og mobildiskotek.

 

 

 

 

 

DJ, lyd og lys til enhver fest med Eventum!

Eventum.nu er et alsidigt mobildiskotek der kan klare alle slags fester – om du skal holde bryllup, firmafest, fødselsdag eller gymnasiefest, så kan vi klare det! Eventum har adskillige dygtige DJ’s og professionelt udstyr, der betyder, at i får en fest udover det sædvanlige!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D.S Event

Vi kan hos D.S Event hjælpe dig med alt til din fest. Vi tilbyder UDLEJNING af lyd og lys udstyr, DJ til alle slags arrangementer, festarrangering hvor vi kan stå for hele din fest, komplet mobildiskotek som indeholder DJ, lyd, lys og røg efter ønske. Skal du have sparket gang i ungdomsfesten, mangler din efterskole/gymnasium komplet DJ setup eller skal du holde 50 års fødselsdag, ligemeget hvad er vi altid klar til at hjælpe! Vi har stor erfaring indenfor alle slags fester, så tøv ikke med at kontakte os! Vi glæder os til at hører fra dig!

DJ’en du ikke kan undvære til din fest

DJ JOGI er en højt betalt og respekteret DJ der har erfaring siden 2004 i at spille musik de danseglade gæster kan lide og som er med til at fuldende det perfekte minde om en uerstattelig dag. For at booke DJ JOGI skal du op med minimum kr. 15.000,- og du skal booke 1/2 år i forvejen. Booking foregår direkte på JOGI.dk via formularen. Vi ses til din næste bryllupsfest, fødselsdagsfest, sommerfest eller julefrokost.  DJ JOGI er ekspert i at levere de gode gamle musikklassikere kendt fra vinyl og LP til de nye sange du kan finde på Spotify. Du sørger for lokation og gæster og DJ JOGI og SoundStoreXL sørger for musik, lydsystem og lyseffekter til din fest.

Dit mobildiskotek her?